Лидерът на политическа парти отправи критики към премиера.Трябва да оценим желанието

...
Лидерът на политическа парти отправи критики към премиера.Трябва да оценим желанието
Коментари Харесай

Румен Петков: Кирил Петков да внимава как се изказва публично

Лидерът на политическа парти отправи рецензии към премиера.

Трябва да оценим желанието всяка законодателна самодейност на Народното събрание да бъде предхождана от съответна работа на законодателните комисии, различен е въпросът, за какво комисиите не са се захванали с предоставените законопроекти. Това съобщи водачът на Политическа партия АБВ Румен Петков пред Радио " Фокус ".

Според Петков всички импортирани законопроекти са жизненоважни за обществото.

" По мое мнение, и през днешния ден, и на следващия ден, няма да бъдем засипани от мораториумска активност и, в случай че болшинството не осъзнае, че това е проблем, който ерозира доверието в Народното събрание, може да закъснее окончателно и Народното събрание да бъде с най-нисък старт на доверие измежду обществото, уточни той.

Относно старта на мандата на държавното управление Румен Петков разяснява, че е редно министър-председателят да внимава по какъв начин се изрича по време на обществени изяви, визирайки съответно обстановката с очакванията за идващият министър на Република Северна Македония. Лидерът на Политическа партия АБВ дефинира това като вмешателство в техните вътрешни работи при другояче хиперчувствителните връзки сред двете страни, написа обстоятелства.бг.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР